Monday, January 11, 2010

Blogosfera clujeana ...

... acest taram al basmelor, plin de gnomi si elfi, printi si printese, farmece si legende, a donkey and a Shreck, a incercat sa faca pasul in lumea aia mare si cruda a realitatii. Nu pot sa bag mana in foc ca avem multi vreo legatura cu realitatea, dar macar cineva a avut curajul sa faca un mic pas.
Okay vorba multa si fara rezultate ... vineri, cred ca a fost 8 ianuarie, mica mare intalnire intre blogerii clujeni. Local okay, serareu dragut si cativa omuleti care au onorat invitatia.
- Oana
- cei doi baieti de la Urban Cluj
- Vasile
- Cristi
- Cristina
- Razvan (cel de fara blog)
- Constantin cu twitterul
- un tip cu carte de vizita "mai scumpa" imprimata pe ambele parti, nu ca la toti muritorii de rand
- Lorand ?
- Andrei Crivat ( o persoana destul de cunoscuta din cate s-a zis prin blogosfera clujeana, cu foarte multe proiecte personale dar din cate se pare nu multi au auzit de ele ... sau noah, nu cei amatori in ale blogului :P ) ... tot n-ar reusit sa-mi dau seama cum se poate incadra o persoana in targetul cuiva daca interesele nu sunt la fel ... oh well, o sa ma lamuresc eu candva.

Bun, cam astia am fost ... unii cu tag-ul la vedere, altii cu taguri sub acoperire :P, atmosfera ca printre oamenii care nu se cunosc, desi Oana zicea ca a ramas bulversata si oarecum dezamagita :)) (eh, n-ai ce sa-i faci shit happens). Noroc totusi cu tweetparty-ul ???! din Irish.

Treaca mearga, mi-au ramas intiparite in minte diferentele dintre "viziunea" celor mai "intitiati" *ahem* si care fac o profesie din blogging si cei amatori (cei ca mine, astia care-si dau cu parerea si care mai trantesc cate un "post de jurnal" cand nu au ce face :P ).
Desi toata viziunea asta a fost doar un mare "aer" ca despre o viziune clara a blogosferei clujene nu s-a vorbit, sau cel putin nu in Cuba. In Irish cativa dintre cei prezenti nu s-au dus, au preferat berea ieftina si povestile ca intre ... baieti :))

Tot ii bine ca macar berea a fost buna si ieftina :P

Ps. si subsemnatul a participat :D
www.pur-si-simplu.blogspot.com
www.cronica-zilei.wordpress.com
www.short-videos.blogspot.com

5 Comments:

Oana-Nicoleta said...

o sa ma explic eu, care a fost faza atunci, dar la o alta bere.

Doru said...

Eh stai linistita :P, cum ziceam si la tine, primul pas ii cel mai greu de facut (mi s-a parut simpatica reactia ta :P ) da ca bine zici, la o alta bere discutiile merg mai usor.

Anonymous said...

Buna,

Arunca un ochi pe

http://www.questioare.com
un blog foarte popular si placut. si daca iti place ce gasesti acolo, adauga-l in blogroll-ul tau.

multumesc

Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!