Saturday, November 28, 2009

Oamenii din spate ...

As fi preferat sa existe o presa libera, obiectiva si impartiala care sa prezinte lucrurile fara sa le interpreteze si care sa atace ambele tabere, nu sa manipuleze in asa hal opinia publica. Tind sa cred ca doar asa lumea poate sa-si formeze o opinie corecta fata de un politician sau altul, dar la fel de important ii ca si cel care priveste/citeste presa sa se informeze si sa-si formeze singur o opinie, nu sa se lase influentat de ce zic anumite televiziuni.

Asa ca pana in turul 2 am decis sa prezint oamenii din spatele acestei "mare coalitii nationale" ca la Tv inafara de un Basesc care impinge un copil (nu loveste cu pumnul) ...
Ziarul Observatorul Prahovean, vineri ora 00:40

* Declaratia copilului din imagini, Bogdan Marius Istratoiu: "Va confirm ca eu sunt cel din imagini. (...) Aveam 10 ani. Initial domnul presedinte ma luase pe scena si am vrut sa spun ceva legat de Iliescu si Nastase. Probabil, de emotie am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul. Apoi domnul presedinte m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si cand m-am dus langa dansul vroiam sa-mi cer scuze, dar m-a impins. Chiar am ras, nu a fost ceva care m-a marcat”.



Capitolul 1. - Ion Iliescu -
*Din 1949 este membru al CC al UTM, iar secretar din 1954.
La 19 august 1956 a fost ales preşedinte al Comitetului de organizare a Asociaţiilor Studenţeşti, apoi al Consiliului (martie 1957).
Ulterior va deveni şef de secţie la CC al PCR (1965), prim-secretar al CC al UTC şi ministru pentru problemele tineretului (1969-1971), secretar al Comitetului PCR Timiş şi Iaşi (pânã în 1977), preşedinte al Consiliului Naţional al Apelor (1979-1984), iar între anii 1965-1984 membru al CC al PCR.

*În timpul revoluţiei din decembrie 1989, Iliescu şi o parte a disidenţilor politici au constituit Consiliul Frontului Salvării Naţionale, care a preluat puterea cu sprijinul forţelor armate.

*A fost format Consiliul Frontului Salvării Naţionale, care s-a prezentat poporului ca organizator al primelor alegeri libere, după care urma să se autodizolve. O dată cu dizolvarea acestuia, mare parte din membrii au format FSN, care a candidat în primele alegeri şi le-a câştigat cu 70% din voturi.

Ca membru fondator, Iliescu a rămas în FSN, organizaţia trecând prin câteva schimbări de nume (FDSN, PDSR, PSD).

* rin Decretul-Lege nr. 3 din 4 ianuarie 1990, când încă nu fusese ales preşedinte, Ion Iliescu a amnistiat toate infracţiunile săvârşite care se încadrau la mai puţin de 3 ani pedeapsă[2]. Astfel au scăpat de puşcărie toţi cei care au bătut revoluţionarii arestaţi[3].


MAI MULTE DETALII .... cu link-uri catre alte pagini.



Parintii care si-au pierdut copiii la revolutie sunt niste DEZAXATI, tineti minte, dezaxati, instabili psihic.


... si uite-l dupa 20 de ani de la revolutie, tot acolo, pe baricade.
http://www.youtube.com/watch?v=JGyDP0d9zaA

0 Comments: