Thursday, November 19, 2009

Mai bine mort decat PSD-ist

20 de ani, 20 DE ANI au trecut de la ce unii numesc lovitura de stat, altii o numesc revolutie ... 20 de ani in care noua generatie ar fi trebuit sa se bucure de "noua" directie politica, dar din pacate oamenii pe care i-am condamnat in 89 sunt tot acolo si trag sforile, ba mai mult trimit al doilea val sa le continue grozaviile.

La fiecare alegere din 89 incoace stam cu acelasi cutit rosu la gatul nostru, tot timpul pe punctul de a ne reintoarce la aceleasi structuri, aceleasi mentalitati bolseviste cu inca un pas in spate pentru eliminarea lor din viata politica

Aminteste-ti sau priveste daca nu ai prins acele momente ... Recicleaza-l pe Geoana, recicleaza moliile psd-iste, nu sfida ceea ce s-a intamplat in 89, spune NU rosului.







Ii cazul dupa 20 de ani sa ne trezim !!!

2 Comments:

Anonymous said...

deci sa inteleg ca preferi dictatura in loc de comunism? un comunism ce de fapt nu e comunism?
de cate ori sa iti spun, tie si multor altora ca noi nu am avut comunismul chinezesc. noi nu aveam datorii inainte de `89. se pare ca toti au uitat ce si cum era inainte, si imbibati de anumite mesaje negative din partea presei si a unor 'binevoitori' avem o parere rea despre comunism.

deci ai votat cu base, nu? asta inseamna ca ai votat pro parlament unicameral? ca deh, de l`ai vrut pe base sigur ai vrut sa nu mai existe opozitie, sa fie asa cum zic base si boc.
ah, ai votat cu cernea? asta e. o iesit? bun asa.

daca iese base in turu doi, io termin scoala, si`mi iau talpasita cat de repede pot din tara asta. dictatura nu, prefer 'comunismul' lui geoana. pfff.

io zic sa te gandesti bine inainte sa votezi in turu doi.
gandeste`te daca vrei sa fii sub stapanirea unui despot, unui dictator, unui 'mussolini', sau a lui geoana care stim cu totii cum e.

Undoi Advertising said...

De unde pana unde isteria asta de dictatura? (ah, probabil prea multa antena 1 si 3). A avut mandat de primar general, a avut mandat de presedinte si in toti acesti ani fiecare a spus ce a avut de spus, fara nici cea mai mica problema.

Da, sunt de acord, daca aveam “comunismul” chinezesc probabil eram noi prima economie a lumii si te mai corectez si la datorii, am avut datorii in perioada aia a comunismului nostru, abia in 89 “am reusit” sa le platim pe toate. Dupa aia Iliescu si restul bandei FSN, PDSR, etc au avut grija ca sa ne ingropam din nou in datorii.

Care-i problema daca lumea voteaza pentru unicameral ori ba … parlamente unicamerale exista in Portugalia, Luxemburg, Finlanda, Danemarca, Grecia, Luxemburg, Suedia … si nu ii urma de “dictatura” in acele tari sau vreo subminare a opozitiei. La fel ca si acuma intr-o camera exista aceleasi partide, aceleasi mandate si se fac aceleasi aliante de unde rezulta ori ba o majoritate.

Stiu foarte bine cu cine o sa votez in turul 2, nu-s alternative excelente, dar stim cu totii ce papusa ii Geoana, habar n-are sa poarte un discurs de la un capat la altul fara sa se vada cat ii de fals. (si pana la urma, in afara tarii nu s-a mai pomenit ca o doctrina liberala sa mearga de mana cu una socialista si asta inca de pe vremea lui Tariceanu … alte interese sunt aici )